top of page
20201207140610_IMG_7689_edited.jpg
handicraft.png

KERAMIIKKA

Käsintehtyä käyttö- ja taidekeramiikkaa

Vieraile omassa verkkokaupassani:

Nedergård Handicrafts - The Maker.

Nedergård Handicraftsin luovat kädet kuuluvat minulle, Susannelle.

Palava halu kehittyä kädentaitajana ja  kasvattaa osaamistani pitää minut motivoituneena. Pidän jokaista uutta projektia mahdollisuutena oppia jotain uutta ja testata sekä omia että materiaalin rajoja. Tavoitteeni on luoda hyvin suunniteltuja tuotteita, jotka ovat sekä kauniita että toimivia.

Prosessi

Se alkaa ajatuksesta, ideasta ja visiosta lopputuotteesta. Ajatus perustuu yleensä konkreettiseen tarpeeseen, usein yhdistettynä esteettiseen tarpeeseen. Tuotteeni valmistan minä itse, käsin, yksi kerrallaan pieninä sarjoina. Haluan korostaa käsityötä itsessään. Se on prosessi, joka erottaa ainutlaatuisen käsintehdyn tuotteen massatuotannosta. Se vie aikaa ja sen on sallittava viedä. Työtapani tarkoittaa, että monet tuotteet valmistetaan vain tilauksesta, vaikka pyrinkin pitämään pari kappaletta varastossa. Keramiikan osalta tilaustöiden toimitusaika voi olla muutama viikko, koska esineet tarvitsevat aikaa kuivua, jonka jälkeen ne poltetaan kahteen kertaan.

Keramiikka vaatii kärsivällisyyttä.

Luulen, että olisi meille kaikille hyväksi jos pysähtyisimme ja ajattelisimme kulutustottumuksiamme ja suhdettamme ostettuun tavaraan. Samalla ehkä tajuaisimme, että ostopäätöksillä vaikutamme siihen, miltä maailma tulevaisuudessa näyttää.

ASUSTEET JA TARVIKKEET

KERAMIIKKA

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page